Jäseneksi

Capital Chapter Finland ry. (CCF) on kansainvälisen HARLEY OWNERS GROUP:in (H.O.G. - www.hog.com) alaosasto, johon liitytään erikseen ja joka perii suoraan oman jäsenmaksunsa. Capital Chapter Finland Ry:n täysjäsenyyden edellytyksenä on kansainvälinen H.O.G.jäsenyys.

Capital Chapter Finlandin ry. jäseneksi voi liittyä jokainen, jolla on HARLEY-DAVIDSON tai BUELL moottoripyörä.

Alhaalta löytyvät linkit sekä Capital Chapter Finlandin että H.O.G.:n liittymislomakkeisiin. Tästä linkistä pääset lukemaan Capital Chapter Finland ry:n säännöt.

Liittyessäsi H.O.G:n jäseneksi saat vuosittain vuosipinssin, kangasmerkin (vuosimerkki), H.O.G.-käsikirjan (Adventure guide) ja H.O.G.–karttakirjan (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka). H.O.G.:n jäsenenä saat myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvaän H.O.G. Magazine -lehden, jossa on mm. matkakertomuksia ja paljon muuta harrastukseen liittyvää maailmanlaajuisesti. H.O.G. jäsenille tulee myös palvelujen tuottajasta riippuen alennuksia esimerkiksi HD:n vuokraamiseen, tarkemmat tiedot löydät H.O.G.:in sivulta.

Tiesithän että uuden HD:n ostajana saat ensimmäisen vuoden H.O.G. jäsenyyden kaupan päälle ja että uuden HD:n ostava H.O.G. Life Member voi luovuttaa em. edun haluamalleen henkilölle.

Liittyessäsi CCF:n jäseneksi saat mm. samanhenkistä seuraa, ohjattuja ajotapahtumia, rockerin omalla nimelläsi sekä kerhon kangasmerkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan H.O.G. ja Capital Chapter Finlandin toimintaan.

Liittyminen ja maksut:

H.O.G. kansainvälinen jäsenyys 2019:
1-vuosi täysjäsen (Full Member) 75€
Lifetime jäsenyys 750€
1-vuosi perhejäsen (Associate Member) 40€
Lifetime perheenjäsen 400€.

Perhejäsen (Associate Member) tarvitsee varsinaisen jäsenen (Full tai Life Member) jäsennumeron liityessään, tässä linkki H.O.G. jäsenkaavakkeeseen.

Capital Chapterin Finland ry:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30 € (jäsenyys kestää kalenterivuoden), liittymismaksua ei ole.

Tili IBAN FI37 1470 3000 2539 09

Tarkemmat tiedot maksamisesta ja liittymisestä löydät CCF:n jäsenlomakkeessa. Täytettyäsi lomakkeen ja maksettuasi maksut olet oikeutettu käyttämään jäsentunnuksiamme ja tulemaan heti seuraavaan tilaisuuteemme.

Tässä linkkiCapital Chapter Finland jäseneksi kaavakkeeseen

Mikäli sinulla on kysyttävää / ongelmia liittymiskaavakkeiden kanssa, ole yhteydessä:

Lars Biström - Membership Officer

e-mail: membership.officer@ccf.fi

Puh. +358 400 423 332