Jäseneksi


Täältä voit täyttää Capital Chapter Finland ry:n jäsenhakemuksen .

Capital Chapter Finland ry:n jäsenyyden edellytys on kansainvälisen Harley Owners Groupin (H.O.G.) jäsenyys. Täältä löydät H.O.G:in jäsenhakemuksen.


Capital Chapter Finland ry – CCF


Capital Chapter Finland ry. (CCF) on suomalainen yhdistys, joka toimii Harley Owners Group:in (H.O.G. – www.hog.com) alla. CCF:ään liitytään ylläolevalla hakemuksella ja sille maksetaan vuosittain jäsenmaksu. Capital Chapter Finland ry:n täysjäsenyyden edellytyksenä on kansainvälisen H.O.G.:in jäsenyys. Jäseneksi voi liittyä jokainen, jolla on Harley-Davidson tai Buell moottoripyörä.

Liittyessäsi CCF:n jäseneksi saat mm. samanhenkistä seuraa, ohjattuja ajotapahtumia, rockerin omalla nimelläsi sekä kerhon kangasmerkin. Lämpimästi tervetuloa mukaan H.O.G. ja Capital Chapter Finlandin toimintaan.

Capital Chapterin Finland ry:n jäsenmaksu vuodelle 2023 on 30 € (jäsenyys kestää kalenterivuoden), liittymismaksua ei ole.
Jäsenmaksutili IBAN FI37 1470 3000 2539 09, viestiksi ”jäsenmaksu etunimi sukunimi”.

Tarkemmat tiedot maksamisesta ja liittymisestä löydät jäsenhakemuskaavakkeessa.
Täytettyäsi lomakkeen ja maksettuasi jäsenmaksun hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi. Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään jäsentunnuksiamme ja pääset osalliseksi toiminnastamme koko hienoudessaan!

Voit myös tulla tutustumaan meihin vaikka seuraavaan viikkoajoon, jos mietit jäseneksi liittymistä.

Täältä löydät  Capital Chapter Finland ry:n säännöt.

Mikäli sinulla on kysyttävää / ongelmia liittymiskaavakkeiden kanssa, ole yhteydessä:
Birgitta Leisto – Membership Officer
e-mail: membership.officer@ccf.fi

Harley Owners Group – H.O.G.

Liittyessäsi H.O.G:n jäseneksi saat vuosittain vuosipaketin. Tämä sisältää mm. vuosipinssin, kangasmerkin(vuosimerkki), H.O.G.-käsikirjan (Adventure guide) ja H.O.G.–karttakirjan (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka). Ja tietenkin ennenkaikkea, H.O.G:n jäsenenä voit liittyä CCF:ään täysjäseneksi.

H.O.G.:n jäsenenä saat myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvaän H.O.G. Magazine -lehden, jossa on mm. matkakertomuksia ja paljon muuta harrastukseen liittyvää maailmanlaajuisesti. H.O.G. jäsenille tulee myös palvelujen tuottajasta riippuen alennuksia esimerkiksi HD:n vuokraamiseen, tarkemmat tiedot löydät H.O.G.:in sivulta.

Uuden HD:n ostaja saa ensimmäisen vuoden H.O.G. jäsenyyden kaupan päälle. Jos ostaja on jo H.O.G. Life Member, hän voi luovuttaa em. edun haluamalleen henkilölle.

H.O.G. kansainvälinen jäsenyys 2022:
1-vuosi täysjäsen (Full Member) 75€
Lifetime jäsenyys 750€
1-vuosi perhejäsen (Associate Member) 40€
Lifetime perhejäsen 400€. Perhejäsen (Associate Member) tarvitsee varsinaisen jäsenen (Full tai Life Member) jäsennumeron liityessään, tässä linkki H.O.G. jäsenkaavakkeeseen.