CCF Weekend 30.7.-1.8.2021 Tervetuloa Ikaalisiin!

Tapahtumaan varattu 15 kpl 2 hengen Superior-huoneita:

Ikaalinen Span päärakennuksessa sijaitsevissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, tabletti, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hintoihin sisältyy aamiainen sekä kylpylän käyttö.

Sisäänkirjautuminen tulopäivänä kello 15:00

Uloskirjautuminen lähtöpäivänä kello 12:00

138 eur / vuorokausi kahden hengen huone 

118 eur / vuorokausi yhden hengen huone

Hotellivaraukset tulee tehdä 16.7.2021 mennessä ja huoneet menevät varausjärjestyksessä. Mainitse varausta tehdessäsi CCF Weekend-kiintiötunnus. 

Lisäksi meille on varattu rantasauna käyttöömme sekä perjantaina, että lauantaina klo 19.00-24.00. Sauna ei ole anniskelualuetta, joten sinne voi tuoda omat juomat, lähistöllä kauppa. Capital Chapter Finland kustantaa saunat.

Illastamismahdollisuus riippuu osallistujamäärästä, mutta vaihtoehtoina on n.20 euron buffet-ruokailu, joka tarjolla hotellissa kesäisin tai meille oma buffet, jos osallistujia tarpeeksi. Myös à la carte ravintola Tuomarla on vaihtoehto, joten katsomme tämän, kun osallistujat selvillä. Hotellin tarjontaan voi tutustua www.ikaalinenspa.fi.

Yhteisajosta Ikaalisiin sekä lauantaina tapahtuvasta ajosta tulee lisäinfoa myöhemmin.

Tervetuloa mukaan!

Capital Chapterin hallituksen puolesta

Membership & Ladies of Harley Officer

Nina Talikka

Varaukset: 

+358 34511

myynti@ikaalinenspa.fi

www.ikaalinenspa.fi

Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *