Head Road Captainin kapula vaihtui Mikolta Jyrkille!

Kiitämme lämpimästi Mikkoa (Mikko Vainio) hänen erinomaisesta panoksestaan Head Road Captainin tehtävässä. Hänen omistautuneisuutensa, sitoutumisensa ja huumorintajunsa ovat olleet korvaamattomia CCF-yhteisöllemme. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja menestystä tulevaisuudessa. Tapaamme kuitenkin Mikkoa edelleen Harrikkansa päällä ajotapahtumissamme Road Captainin roolissa.

Esittelemme nyt kaikille Capital Chapter Finlandin -jäsenille uuden Head Road Captainin, Jyrki Koivujuuren. Jyrki on omistautunut moottoripyöräilijä ja CCF:n jäsen, jonka intohimo ajamiseen on syttynyt jo nuorena. Hänellä on vankka kokemus ja halu jakaa tietouttaan ja innostustaan muiden jäsenten kanssa.

Esitimme muutaman kysymyksen Jyrkille, jotka auttavat meitä oppimaan lisää hänen ajatuksistansa ja tavoitteista uudessa roolissaan Head Road Captainina. Lue Jyrkin vastaukset alta!

  • Mikä sai sinut kiinnostumaan moottoripyöräilystä ja miten päädyit Capital Chapter Finlandin jäseneksi?
  • Millainen on sinun tärkein ajofilosofiasi tai motto, jota noudatat ajaessasi?
  • Mitkä ovat suurimmat haasteet, joita kohtaat Road Captainin roolissa, ja miten käsittelet niitä?
  • Miten näet Road Captainin roolin vaikuttavan CCF-yhteisöön ja sen jäseniin?
  • Millaisia tavoitteita sinulla on uudessa roolissasi Head Road Captainina, ja miten aiot saavuttaa ne?

”Moikka kaikki CCF:n jäsenet!

Olen Jyrki, ja olen innoissani astuessani uuteen rooliin Head Road Captainina, Capital Chapter Finlandissa. Moottoripyöräily on ollut intohimoni jo nuoruudesta asti muuttaen muotoaan vuosien varrella. Head Road Captainiksi tulin, kun pyydettiin, kiva kokemus.

Ajofilosofiani kiteytyy kahteen sanaan: turvallisuus ja mukavuus. Uskon vahvasti siihen, että yhdessä oppimisen voima on merkittävä. Head Road Captainin roolissa kohtaan monenlaisia haasteita ja pyrin ratkaisemaan ne yhteistyössä muiden Road Captainien, sekä muiden jäsenten kanssa koko yhteisön parhaaksi. Haluan luoda turvallisen ja rennon ilmapiirin, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja nauttia ajamisesta.

Näen Road Captainin roolin tasavertaisena CCF-yhteisössä.  haluan edistää positiivista ilmapiiriä, sekä turvallista ajokulttuuria. Tavoitteenani on luoda tilaa kaikille jäsenille osallistua ja kehittää omaa tapaansa ajaa, sekä osallistua toimintaan.

Uudessa roolissani olen avoin, kuuntelen ja teen mielelläni yhteistyötä jokaisen kanssa. Odotan innolla tulevaa ajokautta ja minuun voi ottaa yhteyttä, jos jokin askarruttaa ajamisessa tai muussa ajamiseen liittyvässä. Toivottavasti tapaamme pian tien päällä.

Nauttikaa matkasta!

Jyrki ”